Speedo Plain Moud
Šifra artikla: 87099016979
Speedo

Speedo Plain Moud

Šifra artikla: 87099016979
Speedo Plain Moud je kapa za plivanje namijenjena mladim plivačima koji traže udobnost, sigurnost i kvalitet tokom svojih plivačkih sesija..
9,00 EUR
9,00 EUR
4,50 EUR
Ušteda: 4,50 EUR
Obavijesti me o popustu
  • Univ.
Izaberite količinu: 1 Kom
2
1
Potrebno je odabrati željenu veličinu!
Sačuvajte u listi želja
Sačuvajte u listi želja

Speedo Plain Moud je kapa za plivanje namijenjena mladim plivačima koji traže udobnost, sigurnost i kvalitet tokom svojih plivačkih sesija.

Izrađena od visokokvalitetnog silikonskog materijala, Speedo Plain Moud je izuzetno fleksibilna, meka na dodir i udobna za nošenje, pružajući mladim plivačima optimalnu udobnost tokom dužih plivačkih treninga. Silikonski materijal čini ovu kapu izuzetno izdržljivom i dugotrajnom, otpornom na habanje i oštećenja, čime se osigurava da će trajati tokom mnogih plivačkih sesija. Speedo Plain Moud je dizajnirana da savršeno prijanja uz glavu, osiguravajući sigurno prijanjanje i minimalno prodiranje vode ispod kape tokom plivanja. Ova kapa je dizajnirana u univerzalnoj veličini koja odgovara većini dječjih glava, čineći je pogodnom za širok spektar uzrasta i veličina glava. Sa upečatljivim Speedo logom i živopisnim bojama, Speedo Plain Moud je atraktivna i moderna kapa koja će dodati stil svakom plivačkom izgledu. Speedo Plain Moud je pouzdana, udobna i atraktivna kapa za plivanje koja je idealna za sve mlade plivače koji žele da uživaju u udobnom i sigurnom plivanju. Ova kapa pruža zaštitu kose od hlorisane vode i omogućava mladim plivačima da se koncentrišu na svoj trening bez brige o svojoj kosi.

Specifikacija:

  • Silikonska kapa za plivanje za tinejdžere
  • Univerzalna veličina

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Kapa za plivanje
    Pol Za djevojčice
    Namjena Plivanje
    Brend Speedo
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Kapa za plivanje 870990F290
    Cijena 4,50 EUR
    Ušteda 50%
    9,00 EUR
    Dodajte u korpu
    Speedo Plain Moud
    Kapa za plivanje
    Speedo Plain Moud